Muğla Havadis

REKLAM ALANI

(980x100px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

‘Engelsiz Kafe’ inşaatı devam ediyor

MİLAS İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ İSA BAL, MİLAS REMZİ OZAN MEHMET KADIOĞLU ÖZEL EĞİTİM UYGULAMA OKULU ‘ENGELSİZ KAFE’ İNŞAATININ SON HIZLA DEVAM ETTİĞİNİ BELİRTTİ.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
‘Engelsiz Kafe’ inşaatı devam ediyor
174 views
18 Aralık 2020 - 17:40
REKLAM ALANI

(300x250px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.

Milas İlçe Milli Eğitim Müdürü İsa Bal, Milas Remzi Ozan Mehmet Kadıoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulu ‘Engelsiz Kafe’ inşaatının son hızla devam ettiğini belirtti.

“Her şey öğrencilerimizin daha iyi gelecekleri için” diyen İsa Bal, Engelsiz Kafe inşaatının son hızla devam ettiğini belirterek, “Okulumuzun içerisinde spor salonumuz, seramik atölyemiz ve diğer çalışmalar bulunmakta. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma ve hayırseverlerimize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Her şey öğrencilerimizin daha iyi gelecekleri için” dedi.

Milas Kaymakamı Eren Arslan ise sosyal medya hesabından, Remzi Ozan- Mehmet Kadıoğlu Özel Eğitim Uygulama Okulunda yeniliklerin devam ettiğini belirterek, “Devlet-vatandaş işbirliği ile yapılan yatırımların en güzel örneklerinden biri olarak başlayan, öğrencilerimizin hem eğitim alacağı, hem de daha fazla sosyalleşme imkanı bulacağı “Engelsiz Kafe” inşaatımız son hızıyla devam etmektedir. Bu anlamlın projemiz ile birlikte okulumuzun içerisinde spor salonu, el sanatları atölyesi, seramik atölyesi çalışmaları da tamamlanarak okulumuz daha güzel hale getirilmiştir. Özel öğrencilerimizi daha güzel bir eğitim ortamına kavuşturacak olan proje ve çalışmalarda emeği geçen tüm arkadaşlarıma ve hayırseverlerimize yürekten teşekkür ediyorum” dedi.

REKLAM ALANI

(728x90px)

Esnek veya Sabit Ölçü Verebilirsiniz.
REKLAM ALANI

(336x280px)

Anasayfa Sağ Bloka Esnek veya Sabit ölçülerde SINIRSIZ reklam alanını şablon olarak ekleyebilirsiniz. Şuan örnek olarak sadece 2 reklam kullanıldı.

Sitemizde yayınlanan haberlerin telif hakları gazete ve haber kaynaklarına aittir, haberleri kopyalamayınız.